DIENSTEN

NIEUWBOUW

Hoe uw ideale woning er ook uitziet. BTE BVBA bouwt uw huis helemaal volgens uw wensen, zodat het ook uw thuis wordt. 


 Of u nu kiest voor een klassieke of hedendaagse stijl. BTE doet het werk voor u. Vertrouw op onze vakkennis!

RUWBOUW

Een zorgvuldig uitgevoerde ruwbouw is uiterst belangrijk voor de rest van uw bouwplannen. Wij geven uw bouwproject de ideale start. Van fundering tot vloerplaat en meer. Dat doen we voor alle soorten woningen. 

 Kies dus voor onze vakkennis en ervaring. Contacteer ons gerust voor uw offerte en we komen zo snel mogelijk naar u.

VERBOUWINGEN

U wil graag uw woning verbouwen? Wij bestuderen graag de mogelijkheden met u en leveren u een uitgekiende verbouwing af waar u tevreden over bent. 

 Een grondige voorbereiding, goede afspraken en oog voor zowel het praktische aspect als uw gewenste stijl zijn voor ons van cruciaal belang.

BETONKELDERS

Voor het plaatsen van een waterdichte betonkelder kunt u eveneens op ons rekenen. Wij voegen een extra bruikbare ruimte toe aan uw woning. Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring met beton gieten, waardoor wij iedere uitdaging aan kunnen. 

Wilt u een betonkelder laten gieten? Neem contact met ons op en we zitten zo snel mogelijk rond de tafel.

BTE BVBA voert alle projecten met de nodige zorgvuldigheid uit. Met ons team van ervaren vakmensen werken we iedere dag aan heel diverse opdrachten. Van nieuwbouw tot verbouwing en restauratie. Al onze projecten worden efficiĆ«nt en met zo weinig mogelijk overlast voor de klanten uitgevoerd. 

Door een goede projectbewaking en regelmatig overleg met de opdrachtgever en andere betrokkenen leveren we uw project binnen de afgesproken timing en het beschikbare budget op. Wenst u meer informatie of een offerte voor uw bouwproject? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We maken zo snel mogelijk een afspraak met u.